dijous, 31 de març del 2022

TALLERS MANIPULATIUS EUROS.


TALLERS MANIPULATIUS EUROS.

Durant aquestes setmanes n'Elena, la nostra practicant, ens ha ajudat a entendre el concepte d'euro a través de diferents jocs on hem treballat les monedes d' 1€, 2€ i 0,50€. 

Per a concloure el tema ens ha preparat uns tallers manipulatius sobre els euros on hem reforçat i ampliant tot allò que sabíem. En total hi havia 5 tallers. 

TALLER 1: PARADETA!

Al primer taller hem pogut utilitzar una paradeta que hi havia a l'escola amb diferents productes, mentre uns companys anaven a comprar els altres feien de caixers, aquests havien de comprovar que el preu estava exacte. 
TALLER 2: OMPLIM EL CARRITO I CERQUEM L'IMPORT EXACTE!

Amb diferents productes que podíem col·locar al nostre carrito de la compra, havíem de cercar l'import exacte amb les diferents monedes que hem treballat! 
TALLER 3: CALCULEM ELS EUROS QUE TENIM A LA CARTERA! 

En aquest taller n'Elena ens ha preparat carteres amb diferents imports dins, havíem de calcular quants euros teníem per poder escollir aquell producte que ens feia més ganes. 

TALLER 4 i 5: CALCULEM QUANTS EUROS HI HA!

Als dos darrers tallers els alumnes havien de calcular quants euros hi havia a les targetes i carteres, ens ha costat un poc arribar a entendre que dues monedes de 0,50€ són 1€ però amb pràctica i amb l'ajuda de les mestres ho hem aconseguit! Hem passat una estoneta molt divertida aprenent als diferents tallers! GRÀCIES Elena per la teva ajuda! 

Estíbaliz i Laura


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada