divendres, 18 de març del 2022

PROJECTE ANIMALS Part I

 COMENCEN AMB EL PROJECTE DELS ANIMALS.


Hem començat un nou projecte "ELS ANIMALS". Aquest projecte va començar amb una pluja d'idees a través d'aquesta pregunta: 

"QUÈ EN SABEM DELS ANIMALS?". 

A la nostra assamblea vàrem sortir moltes idees i les vàrem plasmar damunt aquest mural...

Podeu veure tot els que sabem aquests nins i nines de 1r EP. Aquesta pluja d'idees l'hem penjada damunt de l'assamblea per poder tenir present en tot moment que és el que sabíem al principi del nostre projecte. 

A continuació, els nins i nines de 1r es varen trobar a l'estora de l'assamblea un munt d'animals "vertebrats". Entre tots els vàrem classificar i arribarem a la conclusió que els animals que tenen vèrtebres es poden dividir en 5 grans grups. 

La següent passa del nostre projecte va ser un mural cooperatiu, per això us vàrem demanar imatges de diferents animals. Vàrem parlar molt de les característiques de cada grup i entre tots aconseguirem aquest petit resum tan visual. 
El resultat final també ha quedat penjat damunt la nostra assamblea.  ENS HA QUEDAT GENIAL!La següent tasca va ser tornar a fer una pluja d'idees entre tots, però ara contestant a la següent pregunta: 

"QUÈ VOLEM APRENDRE DELS ANIMALS?" 

Amb la meva ajuda vàrem poder escriure a la pissarra de l'aula les preguntes que sorgiren sobre aquest tema: 


Com les preguntes eren moltes, vàrem resumir-les en 6 preguntes finals. Aquestes preguntes seran les que haurem d'investigar en petit grup i contestar poc a poc. 

Podeu veure aquí el nostre mapa conceptual per ajudar-nos a resumir tota la informació. Aquest mapa conceptual el vàrem realitzar en petit grup. Cada grup cooperatiu investigarà sobre un tipus d'animal vertebrat per després poder compartir tota la informació trobada amb els nostres companys/es. 


Com podeu veure cada pregunta va acompanyada d'una sèrie de pictogrames per tal de facilitar la comprensió dels continguts treballats. 

A partir d'aquí investigarem a través de llibres de la biblioteca i una sèrie d'infografies que hem creat per facilitar la recerca. Us anirem informant de com va el nostre projecte...som uns grans DETECTIUS

GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!

Laura i Estíbaliz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada