dijous, 30 de setembre del 2021

COMENCEM ELS TALLERS A 1rA

 Després d'unes setmanes de conèixer-nos, adaptar-nos i tornar a agafar la rutina, hem posat en marxa els nostres tallers. Aquests tallers han estat dedicats a treballar de la manera més manipulativa possible la lectoescriptura. 

Com ja sabeu a la nostra escola es treballa a través de la metodologia de KINESTEMES, on cada grafia està acompanyada d'un gest. Per això aquesta setmana l'hem aprofitada per fer un repàs dels kinestemes treballats a l'aula tant a Català com a Castellà. Iniciar als nostres nins i nines en l'ús de les noves tecnologies creim que és molt necessari. En aquest tallers els alumnes varen poder treballar amb els Chromebooks de l'escola. Els alumnes es trobaren amb diferents rodes on havien de marcar les imatges que contenien aquella lletra. Varen poder ajudar-se i treballar en equip. 


A través del conegut joc del "DOMINÓ" els nostres alumnes varen haver de relacionar grafies i imatges. Els companys/es que ja coneixien el joc han explicat les normes del joc a aquells que no el coneixien. 


Com podeu veure també han estat capaços de classificar imatges segons si tenien aquell so o no. 


Damunt les taules es trobaren uns trencaclosques on apareixien les lletres treballades aquests dies. No han estat fàcils i ens ha duit una estoneta poder formar-los tots. 


Cada dijous després del pati, sempre que sigui possible, treballarem a través dels tallers diferents continguts de Llengua, Matemàtiques, Ciències...HO HEM GAUDIT MOLT!

Tant na Laura, na Maria (mestra de Castellà) com jo ens hem divertit molt preparant aquests tallers. 

FINS  A LA PRÒXIMA FAMÍLIES. 

Mestres de 1rA 💛
1 comentari: